Over Doina

Meer dan mediation

Na het behalen van haar Bachelor in Business Administration is Doina het familiebedrijf in de evenementenbranche ingestapt . Sinds 2010 is Doina mede oprichter en eigenaar van de Hudson restaurants. Een succesvolle horeca formule die is uitgegroeid naar 10 vestigingen in de Randstad.

Ondernemen zit in mijn bloed. Ik heb al op jonge leeftijd geleerd te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik heb het altijd belangrijk gevonden mezelf uit te blijven dagen en te ontwikkelen. In de horeca werk ik veel met jonge mensen, ik kan echt genieten van die energie en leer ook graag van ze. Ook een prettige relatie met onze medewerkers, leveranciers en gasten is voor mij belangrijk. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd een vanzelfsprekendheid is en zijn er in de afgelopen 30 jaar de nodige conflicten voorbij gekomen.

Naast mijn ondernemerschap ben ik me gaan ontwikkelen als mediator. Een rol waar ik met erg prettig bij voel. Mijn rust, stabiliteit, doortastendheid en ervaring wordt als erg prettig ervaren aan de mediation tafel. Daarbij vind ik het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren in de maatschappij.

Klaar voor verandering?

Bent u klaar om de kracht van mediation te ontdekken? Wilt u werken aan een toekomst waarin uw belangen en die van uw collega's of partners centraal staan? Neem vandaag nog contact op met Doina Jonkman van Jonkman Mediation en zet de eerste stap naar een harmonieuze werkomgeving.

Contact